Към проверката се присъедини и столичният градоначалник Йорданка Фандъкова. Работи се

...
Към проверката се присъедини и столичният градоначалник Йорданка Фандъкова. Работи се
Коментари Харесай

Ангел Джоргов: Около 70% от участъка за пренареждане на жълтите павета е готов

Към инспекцията се причисли и столичният градоначалник Йорданка Фандъкова.

 

" Работи се без да се бърза, като се съблюдават всички софтуерни процеси и условия ", безапелационен бе зам.-кметът. Останалите 30% от паважа ще бъдат подредени в идващите две седмици, увери той. " Постоянно се упражнява надзор на обекта от надзора и строителя. Правят се инспекции за спазването на параметрите на пренареждането ", означи Джоргов.

 

Във връзка с останалите огромни поправки в столицата зам.-кметът акцентира, че концепцията е те да приключат до 15 септември - началото на образователната година, когато трафикът ще се ускори. Работи се на бул. " Цал Борис Трети " при кв. " Княжево ", където до 15 септември се чака да приключат строителните действия на пътното платно.

 

" Друг обект, който се довършва е стесненият сектор по линия на пробива на ул. " Филип Кутев " при бул. " Симеоновско шосе " и бул. " Г.М. Димитров ". Полагат се всички старания до 15 септември пробивът да бъде отворен ", уточни Джоргов. " Бул. " Чепинско шосе " също се завършва, върви и работата при кръстовището на " Овча купел " и " Цар Борис Трети ", което се явява последното огромно кръстовище по линия на плана. Там към този момент завърши изработката на релсовия път ", осведоми той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР